Gelbooru

Notice: Please claim your Patreon rewards for December! We now offer a new perk (disable all advertising) to Patreon users who supported our project! (Read More and Contribute!).

Now Viewing: Gelbooru does not work for me on Chrome.

Keep it civil, do not flame or bait other users. If you notice anything illegal or inappropriate being discussed, contact an administrator or moderator.

belvedere Group: Member - Total Posts: 2
user_avatar
Gelbooru does not work for me on Chrome.
Posted on: 07/29/16 02:06PM
When I try to go to a picture, or into a post list, I get the "Aw snap" error page. I started getting this error about a month ago, before that everything worked perfectly. Reloading the page does nothing, nor does disabling all of my extensions. I've updated to the latest versions of both Flash and Java, though I don't know if that would do anything. Everything works just fine on Internet Explorer.

Sb3kt1n Group: Member - Total Posts: 7
user_avatar
Posted on: 07/29/16 02:17PM
A good idea might be to install firefox

Anti_Gendou Group: Unofficial Gardener's Guild - Total Posts: 3797
user_avatar
Posted on: 07/29/16 02:21PM
Windows 10 by chance?

Could also try clean installation of Chrome and see how that works.

Deusexcalamus Group: Moderator - Total Posts: 1151
user_avatar
Posted on: 07/29/16 02:39PM
Occasional Chrome user here, works fine.

Jerl Group: Administrator's Pet - Total Posts: 3979
user_avatar
Posted on: 07/29/16 02:44PM
Any more information you can provide? "Aw snap" doesn't really tell us anything; give us the exact error name and/or code + description it gives you.

belvedere Group: Member - Total Posts: 2
user_avatar
Posted on: 08/09/16 06:57PM
Jerl said:
Any more information you can provide? "Aw snap" doesn't really tell us anything; give us the exact error name and/or code + description it gives you.


It doesn't give me any more information. It literally just says "Something went wrong while displaying this webpage". Sometimes I see the post list (the thumbnails) for a split second before the error occurs, so it has to have something to do with an element on the page itself. It only happens with the post lists and individual images, the rest of the site (including linking directly to pictures from another browser) works perfectly fine.

Rikko-43 Group: Member - Total Posts: 1425
user_avatar
Posted on: 08/10/16 01:51AM
Ive never had an issue with gelbooru n chrome but it seems a lot of people do oddly. I just wish adblockers didnt think webm and the user stats bar on user pages were ads on either of them.

lozertuser Group: Administrator - Total Posts: 1381
user_avatar
Posted on: 08/10/16 02:19AM
A positive side to this issue Easylist is causing is that no one can create a bug report about their adblock usage breaking webms.

add_replyAdd Reply

1